Protectie ceramica piele

Descoperi servicii
programează-te astăzi

Cauzele uzurii premature a interiorului din piele ?

Comparativ cu o tapițerie din material textil, pe care se curăță periodic cu aspiratorul cu injecție-extracție, tapițeria din piele necesită mai multa atenție și mai multe produse de intretinere. In plus, dacă nu o cureți o lungă perioadă de timp vor apărea urmele de uzură din cauza prafului, sudorii si a mizeriei in general. Tot cu timpul pielea se intareste si vor aparea crapaturi din ce in ce mai mari.

Ce este inclus in serviciu si care sunt beneficiile?

CQuartz Leather & Vinyl este cea mai buna protectie pentru suprafetele de piele si de vinil din tot vehiculul! Noua noastra formula de inalta tehnologie a fost creata folosind doar ingredientele de cea mai buna calitate disponibile si ofera un finisaj frumos "mai bun decat cel nou" fara luciu suplimentar! Durabilitate: de la 1 la 2 ani Rezistent la transferul de culoare Hidrofobic&Oil Phobic (respinge apa si uleiul) Rezistenta la murdarie si pete Rezistenta la produse chimice Rezistent la UV Pastreaza culoarea si rezista la decolorare

De la 300 lei

fă-ți o programare astăzi

Servicii profesionale

Oferim servicii de calitate , solutii concrete, realiste, ce permit luarea celor mai bune decizii pentru mașina dvs.
No items found.

Feedback-ul clienților nostri

Calitate superioară, fara prelungiri de timp in privinta așteptării după masina.
Recomand cu toată încrederea!

Sebastian Grozescu

Excelent!
Munca profesionala si rapida!
Multumesc pentru seriozitate!

Larisa Suciu

Servici top
Pentru prima dată la el, baiat nota 100, respect fată de client (tinand cont de masina putin murdara,nu a existat un cuvant despre acest aspect) am vazut multă dorintă si implicare, preturi extrem de bune pentru absolut orice buget.
Jos pălăria prietene,cu drag iti voi mai calca pragul,de cate ori va fi nevoie si te recomand cu drag. Tine-o tot asa iar talentul si implicarea ta,te va duce la un nivel mare. Recomand cu mare drag.

David Raul

Profesionalism în toate detaliile.
Servicii de calitate superioara, rezultate excepționale.

Emil Yan