Polish Faruri

Descoperi servicii
programează-te astăzi

De ce se mătuiesc farurile?

Cu siguranta ati observat cum vizibilitatea farurilor scade considerabil noaptea pe măsura ce farurile se matuiesc sau se îngălbenesc. Aceste efecte sunt datorate vârstei si a lacului de slaba calitate de pe suprafața farurilor. Noi va propunem un sistem complex de recondiționare a acestora și aplicare a mai multor tipuri de protecție pentru o perioada îndelungată !

Ce este inclus in serviciu si care sunt beneficiile?

Procedeul de recondiționare faruri, este unul destul de complicat, deoarece implică mai multe operații de slefuire cu banda abrazivă și cu pastă speciala de polish pentru faruri și stopuri. Noi vă propunem un sistem complex de recondiționare a acestora și aplicare a mai multor tipuri de protecție pentru o perioadă îndelungată !

De la 75/buc lei

fă-ți o programare astăzi

Servicii profesionale

Oferim servicii de calitate , solutii concrete, realiste, ce permit luarea celor mai bune decizii pentru mașina dvs.
No items found.

Feedback-ul clienților nostri

Calitate superioară, fara prelungiri de timp in privinta așteptării după masina.
Recomand cu toată încrederea!

Sebastian Grozescu

Excelent!
Munca profesionala si rapida!
Multumesc pentru seriozitate!

Larisa Suciu

Servici top
Pentru prima dată la el, baiat nota 100, respect fată de client (tinand cont de masina putin murdara,nu a existat un cuvant despre acest aspect) am vazut multă dorintă si implicare, preturi extrem de bune pentru absolut orice buget.
Jos pălăria prietene,cu drag iti voi mai calca pragul,de cate ori va fi nevoie si te recomand cu drag. Tine-o tot asa iar talentul si implicarea ta,te va duce la un nivel mare. Recomand cu mare drag.

David Raul

Profesionalism în toate detaliile.
Servicii de calitate superioara, rezultate excepționale.

Emil Yan