Igienizare clima cu ozon

Descoperi servicii
programează-te astăzi

De ce apar mirosuri neplăcute in interiorul mașinii?

Una dintre cele mai frecvente cauze ale mirosurilor neplăcute din mașină este acumularea de bacterii și de praf în instalația de climatizare. Sursa mirosurilor neplăcute poate fi identificată destul de ușor în acest caz pentru că acestea sunt mai intense în momentul în care pornești aerul condiționat. Din nefericire, acest miros urât de la aerul condiționat îți poate aduce și probleme de sănătate, cum ar fi boli respiratorii, migrene, sinuzite sau afecțiuni aculare.

Ce este inclus in serviciu si care sunt beneficiile?

Beneficiile igienizarii cu ozon: • distruge bacteriile si virusurile • oxideaza compusii organici • oxideaza metale grele (fier si mangan), permitandu-le astfel sa fie filtrate • elimina mirosurile neplacute din aer • elimina mirosul de fum de tigara, de asemenea elmina mirosul de ars. • distruge agentii patogeni: E-coli, Listeria • distruge mucegaiul si sporii de mucegai • distruge ciupercile Ozonul distruge, nu mascheaza bacteriile, virusurile, ciupercile, mucegaiul, mirosurile.

De la 100 lei

fă-ți o programare astăzi

Servicii profesionale

Oferim servicii de calitate , solutii concrete, realiste, ce permit luarea celor mai bune decizii pentru mașina dvs.
No items found.

Feedback-ul clienților nostri

Calitate superioară, fara prelungiri de timp in privinta așteptării după masina.
Recomand cu toată încrederea!

Sebastian Grozescu

Excelent!
Munca profesionala si rapida!
Multumesc pentru seriozitate!

Larisa Suciu

Servici top
Pentru prima dată la el, baiat nota 100, respect fată de client (tinand cont de masina putin murdara,nu a existat un cuvant despre acest aspect) am vazut multă dorintă si implicare, preturi extrem de bune pentru absolut orice buget.
Jos pălăria prietene,cu drag iti voi mai calca pragul,de cate ori va fi nevoie si te recomand cu drag. Tine-o tot asa iar talentul si implicarea ta,te va duce la un nivel mare. Recomand cu mare drag.

David Raul

Profesionalism în toate detaliile.
Servicii de calitate superioara, rezultate excepționale.

Emil Yan