Folie geamuri omologate rar

Descoperi servicii
programează-te astăzi

Avantajele aplicării foliei pe geamuri ?

Folia pentru lunetă și geamuri laterale GLOBAL este unică prin calitatea materialelor din care este realizată, prin faptul că respectă cele mai înalte standarde de siguranță auto și pentru varietatea culorilor oferite. Mașina ta va deveni mai sigură și unică. Montajul se realizează de către personal calificat Calitatea foliei și calificarea personalului îți garantează faptul că nu vei avea bule de aer prinse între material și geam, nu se va decoji în timp, culorile vor rămâne aceleași și după 5 ani, iar bunurile și persoanele din mașină vor fi protejate și de razele solare, și de privirile insistente.

Ce este inclus in serviciu si care sunt beneficiile?

• Îmbunătățește confortul termic • Reduce efectul de orbire • Reduce decolorarea internă a vehiculelor • Diminuează oboseala ochilor • Nu interferează cu semnalele radio/telefonice • Blochează în proporție de 99% razele UV. GARANȚIE: 10 ANI

De la 350 lei

fă-ți o programare astăzi

Servicii profesionale

Oferim servicii de calitate , solutii concrete, realiste, ce permit luarea celor mai bune decizii pentru mașina dvs.
No items found.

Feedback-ul clienților nostri

Calitate superioară, fara prelungiri de timp in privinta așteptării după masina.
Recomand cu toată încrederea!

Sebastian Grozescu

Excelent!
Munca profesionala si rapida!
Multumesc pentru seriozitate!

Larisa Suciu

Servici top
Pentru prima dată la el, baiat nota 100, respect fată de client (tinand cont de masina putin murdara,nu a existat un cuvant despre acest aspect) am vazut multă dorintă si implicare, preturi extrem de bune pentru absolut orice buget.
Jos pălăria prietene,cu drag iti voi mai calca pragul,de cate ori va fi nevoie si te recomand cu drag. Tine-o tot asa iar talentul si implicarea ta,te va duce la un nivel mare. Recomand cu mare drag.

David Raul

Profesionalism în toate detaliile.
Servicii de calitate superioara, rezultate excepționale.

Emil Yan