Detailing Motor

Descoperi servicii
programează-te astăzi

De ce se murdăreste compartimentul motor?

Vă propunem o soluție de curățare care să nu afecteze integritatea plasticului, metalului sau cauciucului de sub capotă. Întreg procedeul va fi realizat manual, folosind doar lavete speciale și pensule extrafine în combinație cu o soluție de curățare diluată corespunzător, astfel încât rezistența materialelor să nu fie afectată. Curatarea motorului poate oferi potential multe beneficii atat pentru dumneavoastra, cat si pentru vehiculul dumneavoastra. In cele ce urmeaza vom vorbi despre principalele avantaje pe care le aduce o astfel de activitate. In fruntea listei se afla faptul ca un motor mai curat va facilita depistarea scurgerilor sau fisurilor si remedierea lor inainte de a crea probleme si mai semnificative.

Ce este inclus in serviciu si care sunt beneficiile?

In zilele noastre, motoarele mașinilor noi tind să se murdărească mai puțin decat cele mai vechi, datorită imbunătățirilor aduse in materie de design. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamnă că trebuie să nu ne mai gândim deloc la curățenia motorului. Motoarele se pot murdări in continuare dintr-o varietate de motive. De exemplu, daca conduceți pe drumuri de pământ sau de pietriș, este posibil ca particule mici sa fie ingerate in motorul vehiculului dumneavoastră.

De la 300 lei

fă-ți o programare astăzi

Servicii profesionale

Oferim servicii de calitate , solutii concrete, realiste, ce permit luarea celor mai bune decizii pentru mașina dvs.
No items found.

Feedback-ul clienților nostri

Calitate superioară, fara prelungiri de timp in privinta așteptării după masina.
Recomand cu toată încrederea!

Sebastian Grozescu

Excelent!
Munca profesionala si rapida!
Multumesc pentru seriozitate!

Larisa Suciu

Servici top
Pentru prima dată la el, baiat nota 100, respect fată de client (tinand cont de masina putin murdara,nu a existat un cuvant despre acest aspect) am vazut multă dorintă si implicare, preturi extrem de bune pentru absolut orice buget.
Jos pălăria prietene,cu drag iti voi mai calca pragul,de cate ori va fi nevoie si te recomand cu drag. Tine-o tot asa iar talentul si implicarea ta,te va duce la un nivel mare. Recomand cu mare drag.

David Raul

Profesionalism în toate detaliile.
Servicii de calitate superioara, rezultate excepționale.

Emil Yan