Detailing Interior

Descoperi servicii
programează-te astăzi

De ce ai nevoie de un detailing interior?

Interiorul mașinii este aspirat și curățat în profunzime folosind substanțe profesionale dedicate pentru fiecare tip de material în parte. Pentru mochete, covorașe sau tapițerii textile utilizăm aparatură profesională ce beneficiază de un sistem de injecție-extracție. Astfel, murdăria este extrasă complet din profunzimea materialului. Pentru curățarea suprafețelor din plastic (bord, consolă centrală, fețe de uși, stâlpi, etc…) se vor folosi lavete și pensule speciale. După ce interiorul a fost aspirat, curățat și uscat complet vom aplica o protecție specială de plastice interioare. La final vom curăța și geamurile. La cerere putem aplica și protecție ceramică pe zonele din piele.

Ce este inclus in serviciu si care sunt beneficiile?

Hai să fim sinceri și să recunoaștem că in ziua de astăzi calitatea materialelor este mult scazută. Pentru a nu ajunge într-o situație în care pielea trebuie vopsită sau mai rău,inlocuită, pielea trebuie curățată si protejată periodic. Cât de bine ai grijă de mașina ta este o reflecție asupra ta, motiv pentru care menținerea mașinii în forma cea mai bună este importantă.

De la 700 lei

fă-ți o programare astăzi

Servicii profesionale

Oferim servicii de calitate , solutii concrete, realiste, ce permit luarea celor mai bune decizii pentru mașina dvs.
No items found.

Feedback-ul clienților nostri

Calitate superioară, fara prelungiri de timp in privinta așteptării după masina.
Recomand cu toată încrederea!

Sebastian Grozescu

Excelent!
Munca profesionala si rapida!
Multumesc pentru seriozitate!

Larisa Suciu

Servici top
Pentru prima dată la el, baiat nota 100, respect fată de client (tinand cont de masina putin murdara,nu a existat un cuvant despre acest aspect) am vazut multă dorintă si implicare, preturi extrem de bune pentru absolut orice buget.
Jos pălăria prietene,cu drag iti voi mai calca pragul,de cate ori va fi nevoie si te recomand cu drag. Tine-o tot asa iar talentul si implicarea ta,te va duce la un nivel mare. Recomand cu mare drag.

David Raul

Profesionalism în toate detaliile.
Servicii de calitate superioara, rezultate excepționale.

Emil Yan