Detailing Exterior

Descoperi servicii
programează-te astăzi

De ce mașina ta își pierde din strălucire?

Este firesc ca, odată cu utilizarea, mașinile să arate uzură, în special la exterior, deoarece aceasta este partea care este expusă la condițiile meteorologice de zi cu zi: raze UV, ploaie, nisip, particule solide și țânțari pe care vântul le trage și desigur zgârieturile cauzate de greșeli de parcare sau din cauza unei erori la aprecierea distanțelor.

Ce este inclus in serviciu si care sunt beneficiile?

Majoritatea clienților noștri care optează pentru un polish exterior complet aleg să aplice și un tratament cu protecție ceramică. Protecția ceramică oferă un grad foarte ridicat de protecție împotriva razelor UV, excrementelor de păsări, rășinii copacilor sau zgârieturilor fine. În funcție de opțiunea aleasă de client, stratul de protecție ceramică va rezista pe caroseria mașinii de la 2 – 5+ ani.

De la 1000 lei

fă-ți o programare astăzi

Servicii profesionale

Oferim servicii de calitate , solutii concrete, realiste, ce permit luarea celor mai bune decizii pentru mașina dvs.
No items found.

Feedback-ul clienților nostri

Calitate superioară, fara prelungiri de timp in privinta așteptării după masina.
Recomand cu toată încrederea!

Sebastian Grozescu

Excelent!
Munca profesionala si rapida!
Multumesc pentru seriozitate!

Larisa Suciu

Servici top
Pentru prima dată la el, baiat nota 100, respect fată de client (tinand cont de masina putin murdara,nu a existat un cuvant despre acest aspect) am vazut multă dorintă si implicare, preturi extrem de bune pentru absolut orice buget.
Jos pălăria prietene,cu drag iti voi mai calca pragul,de cate ori va fi nevoie si te recomand cu drag. Tine-o tot asa iar talentul si implicarea ta,te va duce la un nivel mare. Recomand cu mare drag.

David Raul

Profesionalism în toate detaliile.
Servicii de calitate superioara, rezultate excepționale.

Emil Yan